Dit doen we zo

Zo

doen we dat

Ful color

Bedrukken

Wij bij bedrukken & zo  beschikken over een full-color printer, die op  zeer hoog kleur  niveau kwaliteiten bied, om een mooi product te kunnen af leveren. 

Voor het printen maakt Bedrukken & Zo gebruik van eco solvent inkten waardoor het milieu minder belast wordt. Tevens is het voordeel van het bedrukken met eco solvent geen inkt geur nalaat op het product. 

Tevens kan de bedrukking op een temperatuur tot 60c worden gewassen.

Bedrukken

met flex

Bij de flex bedrukking wordt er gebruik gemaakt van flex materiaal op een rol welke wordt gesneden op een snij plotter en handmatig wordt ‘uitgepeld’. 

Vervolgens wordt de transfer aangebracht op textiel met behulp van een hittepers.

Hierdoor wordt de lijmlaag actief en vindt een zeer goede hechting op de kleding of textiel plaats.

Flex transfers voelen glad maar wat rubberachtig aan en het geheel ziet er mooi uit.

Bovendien stretcht de bedrukking met het textiel mee en kan er op en met elke kleur worden gewerkt.

Mokken

Bedrukken

Sublimatie is namelijk een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, die zich vermengd met het (speciaal gecoate) materiaaloppervlak. Het resultaat is een heldere, levendige full-colour print die kras- en was bestendig is.