Algemene voorwaarden

Het is van belang dat u de  algemene Voorwaarden zorgvuldig doorleest. Mocht  u twijfels of suggesties hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail : [email protected]

Onze algemene voorwaarden  zijn van toepassing op elk aanbod van Bedrukken & Zo en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Bedrukken & Zo en u als consument.

Bestellen

Door te bestellen via onze site www.bedrukkenenzo.nl – [email protected] en of whatsapp  accepteert u de inhoud algemene voorwaarden van Bedrukken & Zo.
Bedrukken & Zo  behoudt zich ten alle tijden  het recht de Algemene Voorwaarden te allen
tijde te wijzigen.

Bedrukken & Zo staat  geregistreerd in het handelsregister onder KVK nummer 30186099.
BTW nummer:NL 168574937

Gevestigd
Hermelijnlaan 18
3903CX
Veenendaal
       Totstandkoming van de overeenkomst

  1. De koop en overeenkomst komt tot stand: indien door u (de koper) een bestelling bij
    Bedrukken & Zo heeft geplaatst, en deze bestelling door Bedrukken & Zo  aanvaard en/of schriftelijk is bevestigd.
  2. Prijzen en kosten
    Alle prijzen zijn in euro’s, incl.  BTW en excl. verzendkosten.
    Druk-, zetfouten en prijswijzigingen op de site voorbehouden.
  3. Betaling
  4. Na een bestelling via de site, per mail of whatsapp ontvangt u direct een bevestiging per e-mail of whats app met daarin het bestel overzicht en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling van: Ideal- vooraf overmaken of betaalverzoek, zoals aangegeven bij “betaling” of overeengekomen in de mail – whatsapp.

       4A. Levering van producten
Alle bestellingen worden binnen 10-14 werkdagen, na ontvangst van betaling, ter bezorging aangeboden, binnen Nederland. Mocht er  zich een technische storingen voordoen, is er sprake van overmacht en zal de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aan u  aangeboden.  Bedrukken & Zo  zal u hiervan op de hoogte houden per whats-app of per e-mail.

Mocht een artikel tijdelijk niet op voorraad zijn, dan wordt u hiervan binnen 3 werkdagen op de hoogte gesteld via whats-app of mail.
Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij u door Bedrukken & Zo  consument geleverd worden. Wanneer dit niet gebeurt, kan de consument de koop onmiddellijk ongedaan maken.

Dit geldt niet als beide partijen, zowel u als consument als bedrukken & zo,  een andere leveringstermijn hebben afgesproken, en bevestigd is  in een Whats-app of mail.

     4B.  Aansprakelijkheid levering van producten

Bedrukken & Zo is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door de desbetreffende bezorgingsdienst. Bij schade aan de verpakking bij levering, dient u voor opening contact opnemen met Bedrukken & Zo. Het kan zich voordoen dat het product door transport schade heeft opgelopen.

          5 .Verzendkosten
Voor de verzending van artikelen brengt Bedrukken & Zo  de daarvoor vastgestelde verzendkosten in rekening. Zie voor meer info onze pagina ” levering”op www.bedrukkenenzo.nl De verzendkosten zullen worden toegevoegd na het bestellen, tijdens de check-out (betaling ) De verzendkosten van uw bestelling worden automatisch berekend afhankelijk van het product.

         6. Herroepingsrecht 

Bedrukken & Zo doet er alles aan om u het gewenste product te leveren . Bent u ondanks niet tevreden met uw bestelling ( of deel hiervan) dan kunt u deze artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Artikelen die uitgesloten van retournering en of ruilen zijn: gepersonaliseerde producten /gewassen en of gedragen producten /gebruikt /  maatwerk of een duidelijk persoonlijk karakter hebben is het herroepingsrecht niet van toepassing, en nemen wij dan ook niet retour.

       7. Retourzending

Een retour zending  dient vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Bedrukken & Zo inclusief een track & trace code . Dit word slechts geaccepteerd indien retour instructies van Bedukken & Zo  nauwkeurig zijn opgevolgd. De garantie vervalt wanneer het product gedragen en gewassen / gebruikt is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen/  het een gepersonaliseerd of maatwerk item bevat. Een retourzending wordt slechts geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is, niet gepersonaliseerd, ongewassen gepersonaliseerd  of persoonlijke maatwerken betreft. Op gewassen kleding geven wij geen garantie en zal niet door ons worden terug genomen. De was instructies vind u op onze pagina “productinformatie”.

         8. Kosten retourzending

De kosten voor retourzendingen zullen voor eigen rekening zijn. Ook het verzenden zonder Track & Trace Code naar Bedrukken & Zo zullen op eigen risico zijn.

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het een gepersonaliseerd of aangevraagd maatwerk betreft. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, nogmaals  dit geld niet voor gepersonaliseerde, of maatwerk geleverde items/ gewassen of gedragen of gebruikte artikelen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens, na goedkeuring, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

        9. Aansprakelijkheid

Alle producten uit het assortiment op onze site, www.bedrukkenenzo.nl, zijn met de grootste zorg samengesteld. Bedrukken & Zo  kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Bedrukken & Zo  verkochte producten en/of losgeraakte materialen of toebehoren. De geleverde artikelen bezitten die eigenschappen die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten.

Eventuele klachten kunt u ten alle tijden schriftelijk of per email aan ons voorleggen. Bedrukken & Zo is niet aansprakelijk indien er schade te wijten is aan opzet en/of het niet in acht nemen van de wasvoorschriften van de artikelen. Alle informatie op de website van Bedrukken & zo  is zorgvuldig samengesteld

           10. Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Bedrukken & Zo  in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Bedrukken & zo  gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

           11. Vragen

Bij Bedrukken & Zo streven wij  naar tevreden klanten. Mocht u  niet tevreden zijn over de producten of diensten van Bedrukken & zo , aarzel dan niet contact op te nemen. U neemt contact met ons op per e-mail [email protected] Uw klacht wordt genoteerd en wij bespreken met u hoe de klacht behandeld kan worden. Wanneer wij overeenkomen dat het artikel door ons bekeken/ gerepareerd moet worden, kunt u het artikel aan ons retour zenden. Stuurt u zonder voorafgaand gesproken te hebben met Bedrukken & zo , of tegen een gemaakte afspraak in, alle artikelen retour, en hebben deze de herroepingstermijn overschreden, krijgt u de artikelen weer teruggestuurd

            12. DrukFouten


Alle prijzen en teksten, zijn onder voorbehoud van drukfouten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij twijfel over een juiste prijs, of een omschrijving, kunt u altijd contact opnemen via [email protected]

             13. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Bedrukken & zo zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen op deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Bedrukken & zo  niet geheel, en niet gedeeltelijk worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.