Retour of Ruilen?

Bij Bedrukken & Zo streven wij er na, u voor 100% tevreden te stellen. Bent u ondanks niet tevreden met uw bestelling ( of deel hiervan) neemt u dan contact met ons op. Dit kan via [email protected] of via ons contactformulier via onze site www.bedrukkenenzo.nl 

Artikelen die uitgesloten van retournering en of ruilen zijn:
Gepersonaliseerde producten /gewassen en of gedragen producten / maatwerk of een duidelijk persoonlijk karakter hebben is het herroepingsrecht niet van toepassing, en nemen wij dan ook niet retour of het bedrag worden teruggestort.

Retourzending – Ruilen

Een retour zending  dient vooraf schriftelijk kenbaar te worden gemaakt aan Bedrukken & Zo inclusief een track & trace code . Dit word slechts geaccepteerd indien retour instructies van Bedukken & Zo  nauwkeurig zijn opgevolgd. De garantie vervalt wanneer het product gedragen en gewassen / gebruikt is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen/  het een gepersonaliseerd of maatwerk item bevat. Een retourzending wordt slechts geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is, niet gepersonaliseerd, ongewassen gepersonaliseerd  of persoonlijke maatwerken betreft.Op gewassen kleding geven wij geen garantie en zal niet door ons worden terug genomen. De was instructies vind u op onze pagina “productinformatie”.

Kosten retourzending

De kosten voor retourzendingen zullen voor eigen rekening zijn. Ook het verzenden zonder Track & Trace Code naar Bedrukken & Zo zullen op eigen risico zijn.

Voordat u het artikel aan ons retourneert of omruilt dient u schriftelijk contact met ons op te nemen via een e-mail naar [email protected] en hierin vragen wij u de track en trace code te vermelden.

Graag bij het pakket dat u retour stuurt het volgende toevoegen:

 • Uw naam
 • Uw ordernummer – bestelnummer- of datu van email, whatsapp contact.
 • Het bankrekeningnummer waarop wij het eventueel verschuldigde bedrag naar mogen storten ter controle.
 • De reden van retournering, dit bent u niet verplicht maar nemen wij graag mee als feedback.

Voorwaarden Ruilen

 • Het geen gepersonaliseerd of maat werk bevat
 • Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn.
 • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
 •  In originele verpakking en compleet met labels retour.
 • U dient het verzoek tot omruiling binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel kenbaar te maken via [email protected]

Voorwaarden Retourneren

 • Het geen gepersonaliseerd of maatwerk bevat
 • Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn.
 • Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
 • Retourneren is op eigen kosten en eigen risico.
 • In originele verpakking en compleet met labels retour.
 • U dient uw verzoek tot het retour sturen van het artikel binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken via [email protected]

Het retour adres kunt u vinden op de website, en in de beantwoorde mail.

 • Als bovenstaande stappen gevolgd zijn, ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van het/de retour gestuurde artikel(en), het aankoopbedrag (alleen van de artikelen, niet de verzendkosten) op het door u aangegeven rekeningnummer.

 Retourneren is op eigen risico

Bedrukken & Zo is niet aansprakelijk voor: de niet aangekomen door u geretourneerde producten.

Indien de geroutineerde artikelen niet bij Bedrukken & Zo worden geleverd, dient u zelf contact op te nemen met het desbetreffende post verzend bedrijf, en zal Bedrukken & Zo deze niet crediteren aan u.

Wij raden u  aan, de artikelen in een daar voor bestemde verzendzak of complete verpakking te versturen, inclusief  een track & trace code, en deze door te geven aan ons op [email protected]

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd en gemeld zoals beschreven in de algemene voorwaarden van Bedrukken & Zo , geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Artikelen die na de herroepingstermijn retour worden gestuurd naar Bedrukken & zo, worden niet geaccepteerd en geretourneerd aan de consument.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, met uitzondering van gepersonaliseerde of op maat gemaakte items , zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking,  aan Bedrukken & Zo  geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]bedrukkenenzo.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.