Retour of Ruilen?

Bij Bedrukken & zo streven wij er na, u voor 100% tevreden te stellen. Als het product niet aan uw verwachting voldoet mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat én verpakking aan ons retourneren zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken.

Artikelen die uitgesloten van retournering zijn: gepersonaliseerde producten / maatwerk of een duidelijk persoonlijk karakter hebben is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Bedrukken & zo behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, gewassen/gedragen, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Voordat u het artikel aan ons retourneert of omruilt dient u schriftelijk contact met ons op te nemen via een e-mail naar [email protected] en hierin vragen wij u de track en trace code te vermelden.

Graag bij het pakket dat u retour stuurt het volgende toevoegen:

 • Uw naam
 • Uw ordernummer of bestelnummer
 • Het bankrekeningnummer waarop wij het eventueel verschuldigde bedrag naar mogen storten ter controle.
 • De reden van retournering, dit bent u niet verplicht maar nemen wij graag mee als feedback.

Voorwaarden Ruilen

 • Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn.
 • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
 •  In originele verpakking en compleet met labels retour.
 • U dient het verzoek tot omruiling binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel kenbaar te maken via [email protected]

Voorwaarden Retourneren

 • Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn.
 • Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
 • Retourneren is op eigen kosten en eigen risico.
 • In originele verpakking en compleet met labels retour.
 • U dient uw verzoek tot het retour sturen van het artikel binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken via [email protected]

Het retouradres kunt u vinden op de website, en in de beantwoorde mail.

 • Als bovenstaande stappen gevolgd zijn, ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van het/de retour gestuurde artikel(en), het aankoopbedrag (alleen van de artikelen, niet de verzendkosten) op het door u aangegeven rekeningnummer.

 Retourneren is op eigen risico

Bedrukken & Zo is niet aansprakelijk voor: de niet aangekomen door u geretourneerde producten.

Indien de geroutineerde artikelen niet bij Bedrukken & Zo worden geleverd, dient u zelf contact op te nemen met het desbetreffende post verzend bedrijf, en zal Bedrukken & Zo deze niet crediteren aan u.

Wij raden u  aan, de artikelen in een daar voor bestemde verzendzak of complete verpakking te versturen, inclusief  een track & trace code, en deze door te geven aan ons op [email protected]

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd en gemeld zoals beschreven in de algemene voorwaarden van Bedrukken & Zo , geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Artikelen die na de herroepingstermijn retour worden gestuurd naar Bedrukken & zo, worden niet geaccepteerd en geretourneerd aan de consument.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, met uitzondering van gepersonaliseerde of op maat gemaakte items , zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking,  aan Bedrukken & Zo  geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]bedrukkenenzo.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.